10 tammikuuta 2012

Kädentaito 2011

Olin Helsingin messukeskuksessa 11-13.11-2011 pidetyillä Kädentaito 2011-messuilla Taika-lehden (http://taikalehti.fi/) demoajana. Pidin messujen aikana erilaisia työnäytöksiä hiuskoristeiden valmistamisesta sekä jaoin kiinnostuneille ohjeita yhdenlaisen hiuskoristeen valmistamiseen.



Messuilla valmistin tätä hiuskoristetta pääasiassa kahden värisenä; mustavalkoisena sekä puna-valkoisena. Sain kuitenkin myös Taika-lehden osastolla lapsia askarrelluttaneelta Fiskarsin edustajalta tilauksen samanlaisesta hiuskoristeesta musta-oranssin värisenä. Kun en oranssia sisalkangasta omistanut, värjäsin illalla pikapikaa valkoisen sisalkankaan oranssiksi jännittäen, mikä sävy väripadasta lopulta paljastuukaan. Sattumalta kangas värjääntyi tismalleen Fiskarsin oranssiksi!



Näiden kiekurahiuskoristeiden ohjeen saa siis pyytämällä ja aivan veloituksetta. Mikäli ei itse tahdo kyseistä koristetta valmistaa, voi sen myös valmiina tilata. Hinta on 37€ + postikulut.

Samoilla messuilla tein myös yhden suuremman koristeen värjätystä sisalkankaasta, höyhenistä ja riikinkukonsulista.



Lisäksi täysin etukäteen suunnittelematta valmistin myös pienemmän ja yksinkertaisemman uniikin hiuskoristeen. Hinta 52 €.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti